Tekstarit: Hyvä ja halpa keino estää moottoriajoneuvojen pääsyn latureiteille

Talviliikunta sekä viikonlopun kiirevastaanotolle pääsy puhuttavat tekstaripalstalla.

ASIATONTA ajelua moottoriajoneuvoilla latureiteillä on estetty tehokkaasti talvisin kaasulinjan reitillä ilman puomeja tai betoniporsaita. Latu-uran alkuun on puskettu esteeksi lumivalli, jonka yli hiihtäjä sujahtaa helposti mutta ajoneuvo jää mahasta kiinni. On toiminut vuosia hyvin, hyvä ja halpa keino. Vinkki

VOI hyvät ihmiset! Seurailen tässä rannalla jäällä ja rannalla liikkuvia. Kävelijöitä ja luistelijoita luisteluradalla ja koiria mukana. Vaikka pitkässä hihnassa, niin onkos se ihan turvallista ja luvallistakaan? Ei tiettävästi ole kävelijöille tämä rata. Nyt sunnuntainakin aika paljon luistelijoita radalla, hyvä paikka ulkoilla. Yks akka

KIIREVASTAANOTTO eli terveyskeskus ja päivystys nykyään viikonloppuna ja arkipyhinä Nokialla ja Hatanpäällä. Kuulemma sinne pääsee hyvin bussilla? Nokialle bussilla kierros Tampereen keskustan kautta (vain arkisin Rajasalmen sillan kautta) ja Hatanpäälle 8-bussilla pitää kävellä 500 metriä, se ei onnistu kaikilta. Autotonta Pirkkalaa päättäjät tavoittelevat, eivät taida itse käyttää bussia. Autoton

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.