Urheilufaneilla kiinnostavaa seurattavaa lauantaina Pirkkalassa – tarjolla paikallismatsi, kärkiottelu ja naisten lentistä

PIRKAT tavoittelee salibandyn Suomisarjassa lohkovoittoa. Lauantaina on vuorossa sarjan kärkipeli kotisalissa.

URHEILUSTA kiinnostuneilla pirkkalalaisilla on lauantaina mahdollisuus nähdä Pirkkalassa useampi erittäin kiinnostava ottelu.

Ensin kello 15 miesten salibandyn Suomisarjan kärkiottelussa Pirkat kohtaa tasapisteissä nyt olevan Kokkolan Nibacoksen Urheilutalolla.

”Lohkon voittaja saa valita sijoilta 3.-4. vastustajan pudotuspeleihin eli kärkipaikka kiinnostaa hyvinkin paljon. Jos sijalla kolme olisi vaikka Pori ja sijalla neljä Kemi, niin valitsemme maantieteellisin perustein vastustajan eikä oteta neljänneksi sijoittunutta”, totesi asetelmista Pirkkain päävalmentaja Jukka Myllymäki.

Sen jälkeen kello 18 jäähallissa on vuorossa kauden toinen paikallisottelu tulokas Goonsin ja perinteikkäämmän Pingviinien välillä.

Salibandy.tv välittää ottelun jos paikalle ei jostain syystä ehdi.

JÄÄKIEKKOPUOLELLA Goons on kuuden ottelun voittoputkessa ja menossa pudotuspeleihin, mutta tiettävästi nousu Kakkoseen ei ole ykköstavoite ainakaan tällä hetkellä. Paikallispelissä sillä on tietenkin ainoa tavoite kukistaa Pingviinit.

Ja jos lentopallo kiinnostaa enemmän kuin jääkiekko, niin Pirkat aloittaa naisten 2-sarjan alemman loppusarjan klo 18 Ylöjärven Ryhtiä vastaan Nuolialassa.