Tällaisia olivat joulu ja uusivuosi poliisin näkökulmasta Pirkkalassa – Toiviossa etsittiin ojaan ajetun auton kuljettajaa

Vuoden viimeiset viikot sujuivat poliisin silmin rauhallisesti.

Kuva: Seppo Kummala

JOULU ja uusivuosi sujuivat Pirkkalassa poliisin näkökulmasta rauhallisesti. Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Panu Rautio kertoo, että joulunpyhät ja uudenvuoden vietto eivät poikineet Pirkkalassa rikosilmoituksia.

Esimerkiksi joulun meno- ja paluuliikenne sekä ilotulitteiden käyttö sujuivat poliisin tietojen mukaan ilman suurempia ylilyöntejä.

”Hyvässä sovussa on menty niin tien päällä kuin juhlapyhien vietossa”, Rautio summaa.

Raution mukaan joulu ja uusivuosi olivat yleisesti ottaen rauhallisia koko Sisä-Suomen poliisin toiminta-alueella. Hän kuitenkin lisää, että poliisipartioilla lienee silti ollut paljon tehtäviä, vaikka ne eivät rikosilmoitusten määrässä näykään.

JOULUN aatonaattona 23. joulukuuta poliisi selvitti Pirkkalan Toiviossa ojaan suistuneen henkilöauton tapausta. Ilmoitus autosta tuli poliisille kello 15:n aikaan.

Poliisi löysi auton kuljettajan tämän kotiosoitteesta. Kuljettaja puhallutettiin, ja alkometrin lukemien valossa häntä on syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kukaan ei loukkaantunut ojaanajossa.

TORSTAINA 28. joulukuuta poliisi sakotti ajo-oikeudetonta miestä, joka oli liikkeellä Pirkkalan Lentoasemantiellä pakettiautolla. Poliisi pysäytti miehen kello 21:n aikaan liikennevalvonnan yhteydessä.

Maanantaina 1. tammikuuta poliisi oli niin ikään suorittamassa liikennevalvontaa Partolassa, kun vastaan tuli henkilöauto ja sen ratissa ajokiellossa ollut mies. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Pysäytys tehtiin illalla noin kello 21.