Jääkone laitataklasi Pirkkalan joukkueet sijaishalliin – Goonsille hurja nousu iltamyöhäisellä evakkoareenalla

JÄÄKONEEN törmäys kaukalon laitaan aiheutti lauantaina kahden III divisioonan ottelun siirrot muualle.

SEKÄ Goonsin että Pingviinien kotiottelut III divisioonan 2-lohkossa jouduttiin viikonloppuna siirtämään pois omasta jäähallista, sillä lauantaina iltapäivällä kaukalon pohjoispääty koki vaurioita jääkoneen törmättyä laitaan Pirkkalan jäähallissa.

”Tunti ennen peliä kuulimme tapahtuneesta ja jouduimme etsimään toisen pelipaikan. Onneksi sellainen löytyi Tampereelta”, sanoi Joonatan Björkqvist. Avainhyökkääjä sinetöi Goonsin hurjan nousun evakkopelissä.

Goons aloitti ottelun Jämsänkosken Ilvestä vastaan Kaukajärvellä Sentteri D:ssä kello 20. Tilanne oli puolivälissä 1-4 ja 50. minuutilla 2-4, mutta lopulta Björkqvist ratkaisi 5-4-voiton alivoimamaalilla jatkoajalla.

Voitto oli Goonsille jo viides peräkkäinen.

”Olimme avauserässä vähän purjeissa oudossa paikassa ja muuton jälkeen. Onneksi kukaan ei ehtinyt piipahtamaan Pirkkalassa. Jatkoajalla riistin kiekon kaverilta ja onnistuin”, Björkqvist kertoi.

Björkqvist oli 9. joulukuuta ensimmäisen kerran pois kokoonpanosta. Kaikissa muissa kymmenessä ottelussaan hän on päässyt tehopisteiden makuun.

Kaukalo saatiin korjattua sunnuntaina auttavaan kuntoon. Silti sen kunto ei mahdollistanut Pingviinien kotiottelua, vaan se pelattiin Vammalan Palloseuraa vastaan Nokialla.

Pingviinit hävisi 2-6, Anssi Lahtinen teki 1-0- ja Marius Kautto 2-3-maalin.

Ottelu oli molemmille viimeinen ennen joulutaukoa. Goons jatkaa Mäntässä 10. tammikuuta ja Pingviinit kotiottelulla 14. tammikuuta.