Lukijan kuva: Ollaanko pirkkalalaista lenkkipolkua muuttamassa maantieksi?

LUKIJAN kuva.

”ONKO Pirkkalan kunnalla tarkoitus muuttaa Kurikasta Vähä-Naistenjärvelle ja siitä hiihtosillan kautta Keskisentietä kohden menevä lenkkipolku maantieksi, kun sen varrelta on vastikään runsaasti kaadettu puita, muun muassa kuusia?”

Näin kysyy Pirkkalaisen lukija, joka esiintyy nimimerkillä Lenkkipolut ja hiihtoladut säilytettävä. Lukija myös lähetti toimitukseen oheiset kuvat.

Hän pohtii, onko puiden kaataminen ehkä valmistelevaa työtä mahdollista Puskiaisten tietä varten.

LUKIJAN kuva.

Voit lähettää oman lukijan kuvasi Pirkkalaiseen kätevällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(ät)pirkkalainen.fi. Kerro viestissä, missä ja milloin olet kuvan ottanut ja mitä kuvassa tapahtuu. Kuvan tulee olla lähettäjän itse ottama.