PJK toipui kotivoittoon futsalin Ykkösessä

Leevi Päivinen oli yksi PJK:n tehopelaajista lauantaina, kun joukkue otti voiton turkulaisesta KF Kosovasta.

PJK otti lauantaina toisen voittonsa futsalin Ykkösessä, kun Kosova kaatui 7-2 (3-2). Taskussa on nyt kaksi voittoa kolmesta pelistä.

Vierasjoukkue johti kahden minuutin pelin jälkeen 2-0.

”Vieraiden avausmaali oli hyvä laukaus, toinen tuli pallonmenetyksen jälkeen. Sen jälkeen rauhoitettiin peliä ja toinen jakso etenkin oli täysin meidän hallintaa”, sanoi PJK:n valmentaja Antti-Petteri Mäkinen.

PJK toipui pian. Leevi Päivinen kavensi 4. minuutilla kauden avausmaalillaan ja avausjakson lopulla Miikka Mörö teki voittomaaliksi jääneen 3-2-maalin.

Päivisen lisäksi Arttu Haataja, Pekko Peltola ja Miika Sainio tekivät kauden avausmaalinsa.

”Hyvä oli saada laajuutta maalintekorintamaan. Edellisessä pelissähän vain Mörö onnistui”, Mäkinen lisäsi.

Ensi lauantaina PJK kohtaa Espoossa EBK/FS:n.