Tekstarit: Nyt tyssäsi bussin ja ratikan käyttö

Tekstaripalstalla puhutaan joukkoliikenteen ohjeista ja vanhuudesta.

NYSSE tyssäsi, nimittäin bussin tai raitsikan käyttö. Katsokaapa Nyssen 25.10. julkistettu asiakaslehti Matkalla kanssasi (siis kuka?) tai Nyssen nettisivut (jos sinulla ylipäätään on), mottona Liiku kestävästi. Kuka saa tolkkua näistä ohjeista? Onko tarkoitus pudottaa jo ennen matkaa kyydistä ojaan 65+ se­niorit? Seniori 69+

VANHUUS on kun syksy, ihana kesä muistoineen on mennyt. Hyviä että huonoja päiviä muistellen yleensä jossakin laitoksessa ja yksin. Hoitajia on vähän ja monikin on täysin väärällä alalla. Yritetään pitää henkilökunta lain määräämällä minimitasolla palkkaamalla kesätyöntekijöitä ja lähes kielitaidotonta ulkomaalaista työvoimaa. Entä lapset, ne kaikista rakkaimmat meille, ovat tuoneet oikein kehystetyt valokuvansa lipaston päälle ihailtavaksemme. Entä missä ne rakkaat itse ovat? Kun äiti ja isä saatiin viimeinkin pois nurkista toisten vastuulle, niin hyvä näin. Nyt tuntuu asiat olevan hyvin. Ehkäpä heitin eläkkeensä riittää niitten hoitoihin, ettei tarvitse niitten osakkeita ruveta myymään. Näin meille rakkaille lapsille jää isompi perintö ja eiköhän ne raihnaiset pian kuole pois. Lapset, tekin vanhenette. Jotta teillä olisi parempi vanhuus kun meillä, näyttäkää omille lapsillenne nyt esimerkkiä. Haluaisimme vielä entisen elämäämme takaisin. Olemme vielä täysin yhteiskuntakelpoisia ja täysin järjissä. Älkää hyvät ihmiset tehkö edunvalvontasopimusta kenenkään perillisenne kanssa, niin mennään kun pässi narussa, et mitään voi. Kokenut

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.