Pirkat hävisi niukasti tappiottomalle Jokereille

PIRKAT kaatui viime lauantaina tehottomuuteen sekä heikkoon alkuun Helsingissä salibandyn naisten Divarissa. Jokerit johti kahden erän jälkeen 4-1 ja viisi minuuttia ennen loppua 5-2. Sen jälkeen Pinja Myllymäki illan toisellaan ja Milja Kiviharju onnistuivat, mutta Jokerit säilytti siis tappiottoman saldonsa I divisioonassa maalein 5-4.

”Jalat olivat vielä bussissa avauserässä. Piti mennä pelaajien iholle, mutta annettiin heidän rakennella peliä. Maalinteko oli jälleen ongelma. Sanoin pelin jälkeen, että olisimme voineet voittaa 8-5”, sanoi valmentaja Jorma Vilonen.

Vilosen mielestä naiset eivät harjoittele riittävästi omalla ajalla maalintekoa.

”Kaupin kaksoset kuljettivat palloa makuuhuoneesta aamupalalle mailoilla, nykyään tällaista ei tehdä. Pojat tekevät enemmän omalla ajalla kaikenlaisia kikkoja”, Vilonen sanoo.

Pirkkain saldo viiden pelatun ottelun jälkeen on kahdeksan pistettä ja sijoitus sarjassa neljäs.

Pirkat kohtaa seuraavaksi 4. marraskuuta vieraissa Helsinki Unitedin. Seuraava kotiottelu on 11. marraskuuta Isokyrön FBC Remixiä vastaan.