Asukas varoittaa: Killossa viskottu kananmunia ikkunaan

Metsäkulmantiellä sijaitsevan asunnon ikkuna sotkettiin perjantai-iltana.

KILLOSSA tehtiin ilkivaltaa. Arkistokuva: Antti Jokinen

PIRKKALAN Killossa asuvan miehen viikonloppu alkoi ikävissä merkeissä. Pirkkalaisen toimitukseen yhteyttä ottanut asukas kertoo kotinsa joutuneen ilkivallan kohteeksi viime perjantaina.

Miehen mukaan hänen Metsäkulmantiellä sijaitsevan kotinsa ikkunaan heiteltiin kananmunia illalla yhdeksän ja puoli kymmenen välillä. Hän haluaakin nyt varoittaa naapureitaan tihutöiden vaarasta.

Pitkään Killossa asunut mies kertoo Metsäkulmantiellä olevan yleisesti ottaen rauhallista, mitä nyt tiellä sijaitsevaa sähkölaatikkoa sotketaan säännöllisesti.

KANANMUNIEN heittelijät ovat aiheuttaneet pirkkalalaisille harmaita hiuksia ennenkin. Kokemuksia ilkivallasta jaetaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Vuonna 2015 Pirkkalainen (22.4.2015) uutisoi ”mysteerisen munamiehen iskeneen jälleen”, kun autoa oli heitetty kananmunalla senioritalon kohdalla. Tätä edeltäneenä syksynä munailkivaltaa oli todistettu Pirkkalan lisäksi Tampereella ja Nokialla.

Onko kotiasi tai omaisuuttasi sotkettu kananmunilla Pirkkalassa? Tai onko pihapiirissäsi tehty muunlaista ilkivaltaa, josta haluaisit Pirkkalaisen tekevän juttua? Kerro lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(ät)pirkkalainen.fi. Voit liittää mukaan myös kuvia.