Sarankulmassa on seurattu näyttävän liiketilan rakentumista aivan moottoritien rampin kylkeen – Tästä on kyse

Rakennusvaiheessa seiniä on hallinnut punainen väri, mutta lopullinen värimaailma on suunnitelmien mukaan hillitty.

ONNISEN uusi myymälä rakentuu Sarankulmaan läntisen kehätien varteen, vastapäätä messu- ja urheilukeskusta.

TAMPEREEN Sarankulmassa on jo kuukausia rakennettu suurta liiketilaa aivan moottoritien kylkeen. Partolasta tulevan rampin viereen ja messukeskusta vastapäätä nousee talotekniikan tukkuliikkeen Onnisen uusi myymälä.

Myymälälle tulee näköä ja kokoa. Keväällä 2024 avautuva 6 500 neliömetrin myymälä on valmistuessaan yksi Onnisen suurimmista, kertoo ketju tiedotteessaan.

Rakennusvaiheessa myymälän julkisivua on hallinnut kirkkaanpunainen väri, joka ei kuitenkaan havainnekuvan perusteella vaikuta jäävän pysyväksi.

VALMIIN myymälän värimaailmasta tulee havainnekuvan perusteella hillitty. Kuva: Onninen

ONNISELLA on Tampereella jo ennestään myymälät Kalkussa ja Nekalassa. Uuden myymälän on tarkoitus vastata Tampereen seudun kasvavaan rakentamisen ja remontoimisen tuotteiden kysyntään.

Myymälän koko valikoima tulee myös tilattavaksi verkkokaupasta. Tuotteet voi noutaa valmiiksi kerättyinä kahden tunnin kuluessa nettikaupassa asioimisesta. Lisäksi uuteen myymälään on suunnitteilla ympärivuorokautinen asiointimahdollisuus Onnisen mobiilisovelluksella.

Aamulehti uutisoi lokakuussa, että Onnisella on käynnissä muutosneuvottelut, joiden suunniteltu vähennystarve on koko maassa enintään 38 henkilöä.

Onninen-ketjun omistaa Kesko.

VALMISTUESSAAN Sarankulman Onninen-myymälästä tulee yksi koko ketjun suurimpia.