Goonsille Pirkkalan herruus – jääkiekon paikallispelissä annettiin pelirangaistus käytöksestä

GOONSIN Joonas Immosen saldo voittoisassa paikallispelissä oli maali ja maalisyöttö.

KAUDEN ensimmäinen Pirkkalan paikallisottelu jääkiekon III divisioonan lohkossa 2 päättyi sunnuntaina uuden seuran Goonsin 10-5-voittoon Pingviineistä.

Eränumerot olivat 2-2, 5-0 ja 3-3. Goons teki toisen erän alkupuolella kolmessa ja puolessa minuutissa neljä maalia.

Goons teki kolme ylivoimamaalia sekä yhden tasavajailla ja yhden siirretyn rangaistuksen aikana.

Yhtenä Goonsin johtajista ottelua seurannut Ali Serradj oli tyytyväinen.

”Kauden paras peli tähän mennessä. Etenkin hyökkäyspeli sujui ja joukkueen ketjut alkavat saada yhteispeliä toimimaan. Myös puolustajat saivat vastuuta hyökkäyspelissä”, Serradj sanoi.

Serradj näki kuluneen viikon hyvin sujuneet harjoitukset voiton avaimena.

”Otteluvalmentajamme Kimi Nylund oli paikalla koko viikon ja lähes koko joukkuekin. Saatiin pelissä näkymään nämä asiat”, Serradj kehui.

Kahden maalin miehiä olivat Goonsin Oula Hakasalo ja Pingviinien Tuomas Jussila.

Kolme minuuttia ennen loppua Pingviinien Miika Vainio sai pelirangaistuksen käytöksestä ja merkinnän pöytäkirjaan että raporttia seuraa tilanteesta.

Katsojia ottelussa oli 110. Mahdollisesti samaan aikaan televisiosta tullut Ilveksen liigapeli pienensi lukumäärää.