Pirkkalan lapsiperheiden menovinkit löytää nyt yhdestä osoitteesta

PIRKKALA haluaa tarjota menotietoja lapsiperheille yhden osoitteen alta. Kuva: Pirkkalan kunta

PIRKKALAN kunnan uusi Lapsiperheiden menot -sivusto kokoaa yhteen lapsiperheiden toimintojen parissa toimivia tahoja Pirkkalan kunnassa. Sivuston kautta löytyvät niin liikunnan, kulttuurin, kirjaston, Pirkan opiston kuin avoimen varhaiskasvatuksen toiminnat, mutta myös linkit perhekerhokalenteriin sekä seurakunnan ja lapsiperheille suunnattujen yhdistysten sivuille.

Tavoitteena on tarjota tietoa Pirkkalan lapsiperheille suunnatuista vapaa-ajan toiminnoista yhden osoitteen alta, kommentoi nuoriso- ja kulttuurityöntekijä Anni Riskala.

”Tarve tälle sivustolle on noussut esiin niin toimijoiden keskuudesta kuin myös kuntalaisilta. Lapsiperheiden parissa toimivia tahoja on kunnassamme useita ja olemme kaivanneet sivuston kaltaista alustaa työkaluksemme lapsiperheiden kanssa työskennellessä. Haluamme myös tehostaa toimintojemme tiedotusta, jotta matalinkin kynnys osallistua lapsiperheiden toimintoihin poistuu”, Riskala lisää.

Sivustoa päivitetään ajan kuluessa aina tarpeen mukaan. Kulttuuripalvelut koordinoi sivustoa.