PJK hävisi kauden toiseksi viimeisen kotiottelun – Myös päätösottelu pelataan Pirkkalassa

PJK:n viimeinen kotiottelu ja kauden päätös on edessä lokakuun alussa.

TOIJALAN Pallo 49 osoittautui PJK:ta etevämmäksi viime perjantaina Pirkkalassa. Arkistokuva.

PJK kärsi kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussaan viime perjantaina 1-3-tappion Toijalan Pallo-49:lle. Tauolla tilanne oli 0-1, toisen jakson alussa Islam Ayoub Laouini tasoitti. Haaveet tasapelistä kokivat takaiskun 80. minuutilla, kun Teppo Tenkanen teki voittomaalin.

Kauden debytanteista Harry-Pekka Bäckström pelasi 90 ja Antti Lautanen 45 minuuttia. Näin kaikkiaan 39 pelaajaa on pelannut ainakin yhden minuutin, kuudella on tilillä yksi ottelu.

Kauden saldo 19 ottelusta on 1-2-16 ja maaliero 13-69. Maksimipeliaika olisi siis 1710 minuuttia, mutta vain Sami Ekmark 1260 ja Juuso Kurppa 1161 minuutilla pääsevät nelinumeroiseen peliaikaan.

PJK:n viimeinen kotiottelu ja samalla kauden päätösottelu pelataan 7. lokakuuta TP-T:tä vastaan.