Tekstarit: Hävisin vain minuuteiksi markettiin, ja palatessa pyörässäni ei ollut enää etuvaloa

Tekstaripalstalla kerrotaan ikävästä tapauksesta pimeänä iltana.

KYLLÄ sen jotenkin vaan huomaa, että pimeys on tullut iltaisin jäädäkseen, ainakin hetkeksi. Pyörän selästä hyppäsin hetkeksi pois, laitoin maastopyörän lukkoon ja hävisin vain minuuteiksi Supermarketiin. Sillä välin joku oli etuvalaistuksen tarpeessa, olihan ulkona jo pimeää. Yllätys oli, kun paluussa ei ollut enää etuvaloa pyörässä. Joku vei sen ja suoraan ohjaustangosta, ne valaistussarjat kun eivät nykyään ruuveilla kiinnitettäviä ole. Olisi pitänyt pikaliimata. On varastaminen tehty helpoksi siis. Pyöräilijä

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.