Epäonnisen PJK:n kohtalo on käytännössä sinetöity: ”PJK putoaa ensi kaudeksi Neloseen”

PJK:lla on kautta jäljellä vielä neljä ottelua, mutta päävalmentaja arvioi, että niistä ei ole saatavissa tarpeeksi pisteitä, jotta sarjatason laskua voitaisiin välttää.

PJK joutui nostamaan perjantain otteluun useita pelaajia kakkosjoukkueestaan. Arkistokuva: Antti Jokinen

PJK hävisi viime perjantaina todellisen kuuden pisteen ottelun vieraissa Tervakosken Padolle 0-3 Kolmosen Läntisen alueen B-lohkossa. Näin joukkueen ero viivan yläpuolella olevaan Patoon kasvoi peräti yhdeksään pisteeseen, kun jäljellä on enää neljä ottelua.

”Ei ole realismia, että näistä otteluista saisi riittävästi pisteitä. PJK putoaa siis ensi kaudeksi Neloseen”, sanoi päävalmentaja Veli-Markus Hänninen.

PJK joutui kokoonpano-ongelmien takia nostamaan mukaan useita pelaajia Kutosessa pelaavasta PJK:n kakkosjoukkueesta. Heistä maalivahti Roope Kivelä ja vaihdosta 13 minuutiksi tullut Kai Jyrkiäinen saivat kauden ensimmäiset peliminuutit Kolmosessa.

”Futsalkauden alkaminen ja muut syyt näkyvät. Jalkapallo on monelle futsalin pelaajille kesäharjoittelun muoto. Olimme pelillisesti hyvin mukana toisella jaksolla, mutta maalinteko oli edelleen ongelma”, Hänninen myönsi.

Nelonen on ensi kaudella Hännisen mielestä sopivin taso seuralle.

”Mielestäni pitää pelata yhdellä joukkueella, ei kahdella kuten tänä vuonna. Tänä vuonna joukkueen ikärakenne ei ole ollut hyvä, on ollut liikaa vanhoja ja nuoria. Nelonen on parempi taso koulia nuorista pelimiehiä”, Hänninen arvioi.