Tekstarit: Lapsilisien korotuksella lisää lapsia

Tekstaripalstalla puhutaan syntyvyyden lisäksi lapsilisistä ja Pirkkalan Mäkikadun saneerauksesta.

TOSSA luin ja onhan sitä ollut muissakin medioissa, että syntyvyys on alhaista. Siihen olisi varmasti keinoja yrittää elvyttää hallitusohjelmalla joka koskee koko Suomea. Esim. korottamalla lapsilisiä vaikkapa niin, että vuosina 2024-2027 sinä aikana syntyneet vauvojen tuet korotetaan nykyisistä 5-10 %. Panisi ehkä varsinkin joihinkin ikäluokkiin toimintaa. Lapseton

MIKSI Mäkikadun viemärisaneerauksen pieleen mennyt suunnittelu ja työn valvonta halutaan vyöryttää 70 vanhan ja edelleen toimivan jäteviemärin syyksi. Eikö putkittamisen nykytekniikka ja osaaminen riitä, onko suunnitteluvirheen myöntäminen ja korjaaminen nöyryyttävää, kun ongelma lakaistaan maton alle rakentamalla sähköä kuluttava ja häiriöaltis jätevedenpumppaamo. Ei vielä ole myöhäistä korjata putkitusta. Mäkikadun asukas

MINULLA ei aikanaan kyllä ollut varaa laittaa säästöön penniäkään lapsilisistä! Elämä maksaa ja lapset vielä enemmän

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.