Pirkkalalainen Samuel Jääskeläinen ajaa trialin junioreiden EM-sarjassa – kisailee SM-mitaleista viikonloppuna lähellä kotikontujaan

PIRKKALAINEN trialkuljettaja Samuel Jääskeläinen kisaili viime viikonloppuna Norjassa ja Ruotsissa. Lauantaina odottavat SM-kisat lähellä kotikuntaa.

PIRKKALALAINEN Samuel Jääskeläinen ajoi kokonaissijalle 14. trialin EM Juniors -sarjassa. Ohjelmassa oli neljä osakilpailua Euroopassa. Viimeiset kaksi kisattiin viikonloppuna Ruotsissa ja Norjassa.

Ensimmäiset kisat ajettiin keväällä Italiassa, jonne Samuel ei päässyt osallistumaan. Sarjan päätöskisoista Norjasta ja Ruotsista lähdettiin hakemaan hyviä sijoituksia.

Norjan avauskilpailun ensimmäinen kierros sujui hyvin ja se näkyi tulostaululla. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Samuel oli sijalla 4. Toisen kierroksen muutama epäonnistuminen pudotti sijoituksen 8. sijalle.

Sunnuntaina ajettu kisapäivä oli haasteita täynnä.

”Otin täydet viisi virhepistettä kahdelta jaksolta. En saanut tehtyä korjausliikettä ensimmäisen kierroksen aikana. Toinen kierros sujui jo paremmin, mutta hyvät sijoitukset karkasivat”, Jääskeläinen totesi. Tuloksena oli 15. sija.

Ruotsissa lauantain kisapäivä sujui tasaisesti. Luokassa oli 32 kuljettajaa. Palkintopallille eroa jäi 11 virhepistettä ja sijoitus oli lopulta 13. Sunnuntain kilpailussa sijoitus oli lopulta 16:s.

SEURAAVAKSI kilpaillaan kotimaisemissa Nokian maastoissa tulevana viikonloppuna. Ohjelmassa on lauantaina henkilökohtainen SM-osakilpailu ja sunnuntaina joukkueiden SM-kisa.

SM-tasolla Samuel Jääskeläinen ajaa aikuisten sarjassa.

”Toivottavasti tulee yleisöä paikalle kannustamaan, sillä sitä tarvitaan, jotta saadaan hilattua sijoitusta ylöspäin SM-sarjassa. Tavoitteena on SM-mitali”, Samuelin tukijoukoista todetaan.

Trialin SM-osakilpailu ja joukkue-SM Nokialla 26.-27.8. Varikko metallityö Välimäki, Pikkukorventie 14. Opastus kisapaikoille Porintieltä.

KIVEN päälle hyppäys on trialin näyttävimpiä suorituksia. Kuva: Samuel Jääskeläisen tiedotus.