PJK jäi maaleitta Killon kentällä: ”…ne pitäisi voittaa, jotta sarjassa pysyisimme”

PJK ei viime perjantaina pystynyt tekemään maalia Tampere Unitedin kakkosjoukkuetta vastaan. Sen sijaan Oskari Korpinen 10. minuutilla ja Panu Väliaho 52. minuutilla olivat 0-2 päättyneessä ottelussa vieraiden maalintekijät.

”Kumpikaan takaisku ei tullut vaarallisesta paikasta, vaan enemmän niissä oli puolustuksen virheitä. Miehet unohtuivat vapaiksi”, harmitteli päävalmentaja Veli-Markus Hänninen.

PJK jatkaa siis viimeisenä viidellä pisteellä Kolmosen Läntisen alueen B-lohkossa, ainoa voitto tuli toukokuun alussa TKT:sta 1-0. Harri Laine piti silloin nollan. Kaksi viikkoa myöhemmin maalivahti Kasper Kangas pelasi loistavasti ja ottelu TPV:tä vastaan päättyi 1-1.

”Vain tuossa TPV-ottelussa olemme tällä kaudella saaneet parhaan mahdollisen kokoonpanon kasaan. Sen jälkeen on eri syistä ollut liikaa poissaoloja eri pelipaikoilla ja Kolmosen kova taso on näkynyt”, Hänninen lisäsi.

Hervannassa komean maalin tehnyt Islam Ayoub Laouini puuttui monen muun ohella kokoonpanosta perjantaina Killossa.

”Molemmat Laouoinit jäivät viime hetkellä pois luultavasti sairastumisen takia. TamU-ottelu oli kokonaisuutena melko tapahtumaköyhä, tilanteita ei ollut paljon. TamU puolusti hyvin emmekä päässeet hyville tekopaikoille”, Hänninen analysoi.

PJK kohtaa seuraavaksi Kaupissa torstaina sarjakärki TPV:n.

”Sen jälkeen kohtaamme päävastustajia ja ne pitäisi voittaa, jotta sarjassa pysyisimme”, Hänninen sanoi.