PJK katkaisi tappioputken Hervannassa – Ilveksen nuori kasvatti tasoitti kaukaa lisäajalla

ILVEKSEN junioreissa aiemmin paljon maaleja mättänyt Islam Ayoub Laouini toi PJK:n tasoihin lisäajan kaukolaukauksellaan Hervannassa. Hän pelasi vasta toisen ottelunsa PJK:n paidassa.

PJK pystyi vihdoin torstaina Hervannan keskuskentällä katkaisemaan kahdeksaan otteluun venyneen tappioputken Kolmosen Läntisen alueen B-lohkossa, kun joukkue pelasi 2-2-tasapelin Tampereen Kisa-Tovereita vastaan.

Juuso Kurppa vei kauden kolmannella maalillaan vieraat johtoon hienolla puskumaalilla 10. minuutilla. TKT teki kaksi seuraavaa maalia ja näytti voittavan ottelun, mutta lisäajalla PJK:n Islam Ayoub Laouini laukoi kaukaa yläriman kautta tasoituksen.

”Se oli ensimmäinen maalini miesten sarjoissa ja siksi tärkeä. Makein maali se ei ole urallani, Ilveksen 12-vuotiaissa tein kerran maalin puolesta kentästä ja kerran tein myös hattutempun”, Laouini kommentoi ottelun jälkeen.

Laouini on ennen tätä kautta pelannut TPV:n ja Ilveksen junioreissa. Vuonna 2019 hän teki Ilveksen P12-joukkueessa 20 ottelussa 11 maalia. Torstain ottelu oli nuorukaiselle vasta toinen PJK:ssa.

PJK jatkaa viimeisenä viidellä pisteellä maalierolla 12-48. TKT:lla on seitsemän pistettä. PJK kohtaa seuraavaksi Killossa 18. elokuuta Tampere Unitedin kakkosjoukkueen.