MAINOS


Koululaisten suosikkipelit – tunnistatko nämä hahmot?

Oletko nähnyt koululaisen paidassa tai repussa jonkun hahmon kuvan, mutta et tiedä, mistä on kyse? Koululaisten suosikkipelit näkyvät pelien ohella vaatetuksessa, leluissa ja sisustustuotteissa. Esittelemme koululaisten suosimat pelit, joista näkemäsi hahmo saattaa olla peräisin. 

Poppy Playtime tarjoilee kauhua lelutehtaassa

Vuonna 2021 julkaistu Poppy Playtime -peli on noussut nopeasti suosioon. Kyseessä on kauhupeli, jonka voi ladata tietokoneelle tai älypuhelimelle. Peli on kielletty alle 12-vuotiailta, mutta pelin pohjalta tehdyt somevideot ovat levinneet nuorempienkin nähtäville. 

Poppy Playtime -pelissä pelaaja seikkailee autiossa lelutehtaassa ja yrittää ratkaista mysteeriä. Tehtaassa olevat lelut ovat muuttuneet pelottaviksi hirviöiksi, jotka jahtaavat ja uhkaavat pelaajaa. Pelin pelottavin hahmo on Huggy Wuggy -pehmo, josta myös monet tubettajat ovat tehneet omia videoita. 

Alkuperäinen Huggy Wuggy on väriltään sininen. Toinen suosittu hahmo on vaaleanpunainen Kissy Missy. Hahmoista on saatavilla myös muita värejä. Söpön, kirjavan värisen Huggy Wuggy -pehmon pituus on jopa 100 cm. Huggy Wuggy -pehmolelu ihastuttaa nuorempiakin leikkijöitä, mutta alle kolmevuotiaille sitä ei tule antaa pienten osien vuoksi. 

Five Nights at Freddy’s on jo lähes klassikkopeli

Five Nights at Freddy’s on myös yli 12-vuotiaille pelaajille suunnattu kauhupeli. Peli nousi välittömään suosioon lähes heti ilmestymisensä jälkeen vuonna 2014. Tänä vuonna siitä on tulossa myös elokuva. 

Five Nights at Freddy’s -pelissä pelaaja toimii yövartijana perheravintolassa. Öisin hänen pitää vältellä ravintolan pehmoleluhahmoisia robotteja. Pelaajan tulee sulkea turvaovi ennen robotin pääsyä huoneeseen. Virtaa turvakameroiden ja turvaovien sulkemiseen on kuitenkin vain rajallisesti käytettävissä ja seuraavana yönä pakoilu on taas hieman haastavampaa.

Five Nights at Freddy’s -pelin tunnetuin hahmo on Freddy -pehmokarhu, jonka voit tilata pelin fanille vaikkapa joululahjaksi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. Löydät valikoimasta myös Five Nights at Freddy’s -pelit eri pelikonsoleille sekä manga-sarjakuvat. 

Pokemon innostaa sekä lapsia että aikuisia

Alkuperäiset Pokemon -pelit ja tv-sarjan muistavat monet aikuisetkin. Vuonna 2016 julkaistu älypuhelimille tarkoitettu Pokemon Go -peli on edelleen monien lasten, nuorten ja aikuistenkin suosiossa. Konsolipelisarjassa uusimmat julkaisut ovat Pokemon Scarlet ja Pokemon Violet, joiden ikäraja on K7.

Pokemon -peleissä pelaaja pyydystää pokemoneja ja kehittää niiden taitoja taisteluissa sekä erilaisten lisäominaisuuksien avulla. Pokemon Go -mobiilipelissä peliä pelataan lisätyssä todellisuudessa: pokemoneja voi pyydystää vaikka omalta pihalta!

Pokemon on peli, jota moni tämän päivän aikuinenkin on pelannut. Pokemon -pelit ovatkin hyvä lisäys pelikonsolin pelivalikoimaan esimerkiksi vuokrattavassa loma-asunnossa perinteisten lautapelien lisäksi. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät myös Pokemon -pehmolelut sekä keräilykortit. 

Minecraft-tyylillä voi sisustaa lähes koko huoneen

Minecraft on supersuosittu peli, jossa pelaaja rakentaa ja seikkailee kolmiulotteisessa, rakennuspalikoista muodostuvassa maailmassa. Peli julkaistiin alun perin vuonna 2011. Minecraftista on tullut useita versioita niin PC:lle kuin konsolillekin, ja se on maailman myydyin PC-peli. 

Minecraftia voi pelata yksin, moninpelinä tai verkossa. Sen suositusikäraja on 7, ja peli onkin monien alakouluikäisten lasten suosiossa. Minecraft-hahmot seikkailevat myös vaatteissa, leluissa, koulutarvikkeissa ja sisustustuotteissa. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta voit tilata lelujen lisäksi esimerkiksi teemaan sopivat tyynyt ja valaisimet. 

Myös nämä pelit ovat suosittuja koululaisten keskuudessa

Tässä olivat neljä lasten ja nuorten suosimaa peliä, joiden hahmot saattavat olla tuttuja esimerkiksi koulureppujen ja lastenvaatteiden kuoseista. Artikkelissa mainittujen pelien lisäksi koululaisten keskuudessa suosittuja pelejä ovat muun muassa Among Us, Brawl Stars, Roblox ja Fortnite. Löydät myös näihin peleihin liittyvät tuotteet Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta. 

MAINOS