Pirkkojen pesisnaiset hävisivät Hämeenkyrössä

PIRKAT koki Ikaalisten Tarmon taidot liian koviksi keskiviikkona Hämeenkyrössä pelatussa ottelussa.

Tarmo johtaa pesäpalloilun naisten suomensarjan etelälohkoa tappioitta, ja joukkue voitti Pirkat jaksoin 2-0 (7-3, 3-0). Pirkoilla oli hyviäkin jaksoja, avausjaksoa se johti 2-0 ja toinen jakso oli kahden vuoroparin jälkeen vielä 0-0. Tarmo voitti 3-tilanteet ”vain” 17-11.

”Haastoimme hyvin, mutta teimme muutaman virheen enemmän”, tiivisti pelinjohtaja Matti Suohalme.

Kokenut Jenna Matikka, 34, pelasi kauden kolmannen ottelunsa ja kasvatti tehoilla 0+2 kausisaldoksi 0+5.

”Kolmen lapsen äidillä on ollut omat kiireensä. Lähiaikoina selviää onko hän mukana loppukesän”, Suohalme lisäsi.

Matikan ohella kolme muutakin Pirkkain pelaajaa eli Amanda Heino, Saara Miettinen ja Tiina Mäkelä kohtasivat viime kauden seuransa. Lukkarina edellisen ottelun pelannut Mäkelä pelasi jokerina ja lukkariksi palasi tonttia Mäkelän poissaollessa hoitanut Jutta Kivikangas.

”Yritimme yllättää vastustajan ja sekoittaa heidän peliään vaihdoksella”, Suohalme selitti.

Pirkoilla on 12 ottelusta kuusi voittoa ja se on viides kahdeksan joukkueen lohkossa 17 pisteellä. Seuraavaksi joukkue kohtaa ensi tiistaina Loukonlahdessa lohkossa toisena olevan Manse PP:n kakkosjoukkueen.