MAINOS

Halvin vakuudeton laina löytyy lainavertailusta

Kaikki meistä tarvitsevat joskus ylimääräistä rahoitusta odottamattomien menojen kattamiseen tai unelmien toteuttamiseen. Nopea vakuudeton laina tuo avun monenlaisiin tilanteisiin. Lainalla voi maksaa esimerkiksi yllättäviä terveydenhoitokuluja tai muita kiireellisiä menoja. Sillä voi myös esimerkiksi toteuttaa kesälomareissun perheen kanssa tai järjestää juhlat. Tai ehkä kotisi vaatii hieman remonttia ja haluat hoitaa homman mahdollisimman nopeasti, mutta omat säästöt eivät riitä. Tällaisissa tilanteissa lainavertailu auttaa löytämään edullisen rahoituksen helposti ja nopeasti.

Lainavertailu vie sinut suoraan edullisimman vakuudettoman lainan luo. Vertailun avulla voit tutustua eri lainantarjoajien tarjouksiin ja löytää niiden joukosta parhaat korot ja lainaehdot. Lainojen vertailu voi tuoda suuret säästöt, joten vertailua ei missään nimessä kannata jättää tekemättä.

Lainojen vertailu on todella helppoa Nordic Bankin lainavertailussa. Yhdellä maksuttomalla hakemuksella voit saada useita tarjouksia eri tahoilta. Sinun ei tarvitse käyttää tuntikausia eri lainasivustojen selailuun ja hakemusten täyttämiseen, vaan lainavertailusivusto tekee työn puolestasi. Se on helppo ja tehokas tapa löytää edullisin laina.

Vertailemalla voit säästää merkittäviä summia

Lainojen vertailu on helppoa, joten pienellä vaivalla voit saada säästettyä paljon rahaa. Saat paljon enemmän irti elämästä, kun et joudu maksamaan turhaan korkeaa korkoa tai ylimääräisiä kuluja. Vertailemalla pääset tutustumaan erilaisiin lainavaihtoehtoihin ja voit löytää edullisen, sinulle sopivan rahoituksen.

Kuvittele, mitä kaikkea voisit tehdä säästetyillä rahoilla. Voit lähteä viikonloppureissulle puolisosi kanssa, aloittaa uuden harrastuksen tai vaikkapa päivittää kodin sisustusta. Tai halutessasi voit kerryttää säästetyistä rahoista puskurirahastoa tai laittaa ne sijoituksiin.

Lainojen vertailu on nykyään todella helppoa. Nordic Bankissa sinun täytyy täyttää vain yksi hakemus ja voit sillä saada monta lainatarjousta. Saat vertailla tarjouksia rauhassa ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Älä siis anna rahahuolien rajoittaa elämääsi. Vertaile lainoja, löydä edullinen rahoitusvaihtoehto ja tartu uusiin mahdollisuuksiin. Säästettyjen rahojen avulla pääset kokemaan ja tekemään enemmän sekä nauttimaan elämästä. Vertaile lainoja, säästä ja toteuta unelmasi.

Näin helppoa lainojen vertailu on

1. Määrittele lainantarve.

Pohdi, minkä verran tarvitset lainaa ja millainen takaisinmaksuaika sopii sinulle. Oletko tekemässä yksittäistä hankintaa, esimerkiksi ostamassa uuden tietokoneen tai auton? Vai haetko lainaa jotain isompaa projektia, kuten remonttia tai piharakennuksen rakentamista varten? Laske, kuinka paljon tarvitset lainaa näiden toteuttamiseen.

Jos aiot tehdä useampia hankintoja lähiaikoina, kannattaa sinun hakea kaikkia näitä varten lainaa samassa hakemuksessa. Jos esimerkiksi tarvitset uudet renkaat autoon ja uuden kodinkoneen kotiin, voit hakea kerralla lainan, joka kattaa nämä molemmat hankinnat. Näin säästät rahaa, sillä yksi laina tulee yleensä halvemmaksi kuin monta pientä.

2. Täytä lainahakemus yksin tai yhteishakijan kanssa.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja vie vain pienen hetken. Hakemukseen kirjoitetaan tietoja taloudellisesta tilanteestasi, kuten tuloista ja menoista. Näiden tietojen ja luottotietojen perusteella luotonmyöntäjät tekevät päätöksen lainan myöntämisestä.

Voit hakea lainaa yksin tai yhteishakijan kanssa. Yhteishakija helpottaa lainan saamista. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja lainalle pienemmän koron.

3. Vertaile lainatarjouksia ja nosta rahat tilillesi.

Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa. Voit siis saada monta tarjousta yhdellä helpolla hakemuksella. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi ja pääset tarkastelemaan niitä myös verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

Tarjousten joukosta on helppo valita paras vaihtoehto. Tämän jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen sekä toimittaa tarvittavat liitteet. Nopeus on vakuudettomien lainojen parhaita puolia: lainan saa nopeasti tilille. Yleensä rahat siirretään tilille jo lainasopimuksen allekirjoituspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pääset heti tekemään hankintoja tai polkaisemaan projekteja käyntiin.

Vakuudettomasta lainasta nopea apu kiireellisiin tilanteisiin

MAINOS