Pirkkojen pesisnaisille Helsingissä häviö ja voitto

PIRKKALAN Pirkoilla on viime viikonlopun otteluiden jälkeen viisi voittoa yhdeksässä ottelussa pesäpalloilun naisten suomensarjan etelälohkossa, kun joukkue ensin perjantaina hävisi Roihulle Helsingissä ja seuraavana päivänä voitti Puna-Mustat myös Helsingissä.

Pirkat on kahdeksan joukkueen lohkossa viidentenä 13 pisteellä. Juoksuero on 108-90. Tehokkain on ollut kahdeksan ottelua pelannut Stina Parantainen, hän on lyötyjen tilastossa 7:s saldolla 1+19=20. Oona Peltomäen saldo on 1+13=14 ja Krista Matikaisen 0+10=10.

Sarjakakkosen Roihun kotivoitto kirjattiin jaksoin 17-5 ja 7-2. Oona Mäkinen ja Tiina Mäkelä löivät kaksi juoksua.

Voitottoman PuMun Pirkat voitti jaksoin 4-2 ja 7-4. Peltomäen saldo oli 1+2=3, Mäkelän 1+1=2.

Pirkat kohtaa seuraavaksi keskiviikkona Loukonlahden kentällä 19. heinäkuuta Hyvinkään Tahkon.