Lauri Ruuska ja Aada Rissanen voitokkaina Eezy Openissa – näin sijoittui jääkiekkoilija Sami Vatanen

EEZY Open -viikko käynnistyi viime viikon keskiviikkona Pro-Am-joukkuekilpailulla.

PIRKKALASSA viime viikolla golfatun Eezy Open -kilpailun voittajiksi selviytyivät tänä vuonna Lauri Ruuska ja Aada Rissanen.

Miesten kilpailussa Ruuskalle (-14) heitti tiukan haasteen Niclas Hellberg (-13). Ruuska kuittasi voitostaan 10 000 euron arvoisen voittopotin. Kolmanneksi sijoittui Matias Rantala (-11).

Myös naisten sarja oli tasainen, sillä vain lyönnin päähän voitokkaasta Rissasesta jäi Ada Huhtala (+1). Kolmannen sijan jakoivat Adeliina Virtanen ja Katri Bakker (+2).

Nykyisin Sveitsissä kiekkoilevan Sami Vatasen kilpailu ei sujunut yhtä maireasti. Kultaleijona sijoittui Eezy Openin tulosliuskalla yli kierroksen pelanneista kilpailijoista viimeiseksi. Vatanen oli yksi Eezy Openin pääsponsoreista.

Eezy Open kilpailtiin Finnish Tourin eli kansallisen golfin korkeimman kilpailutason osakilpailuna. Palkintorahaa jaettiin 40 000 euroa, mikä oli samalla Finnish Tourin suurin palkintopotti.

Kuvatekstiä muokattu 13.7. klo 16.34: Tarkennettu, että kilpailu käynnistyi viime viikon keskiviikkona. Aiemmin kuvatekstissä puhuttiin vain keskiviikosta.