Tekstarit: Ruusuja ja risuja Pirkkalan terveyskeskukselle

Tekstaripalstalla kerrotaan käynnistä Pirkkalan vuodeosastolla ja muistutetaan lintujen pesimärauhasta.

RUUSUJA: Pirkkalan vuodeosaston koko henkilökunnalle, jossa sain osakseni ammattimaista, korkeatasoista hoitoa. Kohtelunne oli ystävällistä ja kokonaisvaltaista. Kiitos. Ruusuja: Ystävilleni Anian kylällä, jotka tekivät kotiinpaluustani ikimuistoisen. Risuja: Pirkkalan terveyskeskuksen takaisinsoittopalveluun, josta en ole saanut luvattua takaisinsoittoa monen yrittämän jälkeen. Terttu Lehtonen, sairaanhoitaja, eläkeläinen

KOSKA ihmiset tuntuvat olevan nykyään niin vieraantuneita luonnosta, on syytä muistuttaa tärkeästä asiasta eli lintujen pesimärauhasta! Pesimäaika on linnuille vuoden tärkeintä aikaa. Luonnonsuojelulaki ja EU:n lintudirektiivi suojaavat lintujen pesintöjä. Eli lyhyesti kerrottuna: kaikki lintulajit, pesät ja poikaset ovat pesintäaikana rauhoitettuja. Joka tahallaan häiritsee tai hävittää lintuja, pesiä, munia tai poikasia, syyllistyy luonnonsuojelurikokseen. Lintujen pesimärauha on tänä vuonna 10.3.–31.7. Erja Pitkänen

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.