Lukijan kuva kertoo, että vappusää ei koskaan petä – golfkentän avaus lykkääntyi ensi viikolle, Pirkkalassa tuiskutteli räntää ja rakeita vaakasuoraan

LUKIJAN kuva: Eija Forssell vangitsi kamerallaan sääoloja Pirkkalan Sorkkalassa vappuaaton alkuiltana.

PIRKKALASSA tuiskutteli vappuaattona rakeita ja räntää vaakasuoraan. Ensin aamupäivällä koettiin kunnon kuuroja ja illalla uhkaava musta pilvi tallentui lukijamme Eija Forssellin kameraan Sorkkalantiellä.

Suomen vappusää ei totisesti petä!

Kuten kuvasta näkyy, pihan istutukset ovat vielä suojien alla ja siellä ne kannattaa ainakin tämän viikon ajan vielä pitää.

Pirkkalan golfkentältä tiedotettiin, että kenttä ollaan avaamassa viikon kuluttua keskiviikkona 10. toukokuuta. Alkuperäinen ajatus oli järjestää kentällä avauspäivän kisa vappuna, joka on perinteisesti ollut avauspäivä useana vuonna.

Toimitusjohtaja Markus Junni ja kenttämestari Jarkko Servo toteavat Golf Pirkkalan sivuilla, että yöpakkasten takia kentällä ei haluta ottaa mitään riskejä. Jäätyneellä kentällä pelaaminen heikentäisi kentän kuntoa.

Kentän siirretty avauskisa aiotaan järjestää lauantaina 13. toukokuuta.