Pyöräilijä ja auto kolaroivat suojatiellä Suupantiellä – pyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

PIRKKALAN kuntakeskuksessa tapahtui suojatiekolari yhden aikoihin tänään tiistaina. Kuva: Antti Jokinen.

PYÖRÄILIJÄ ja auto kolaroivat Pirkkalan kuntakeskuksessa Suupantien ja Koulutien risteyksessä tänään tiistaina kello 13 aikoihin.

Yläkouluikäinen poika pyöräili Koulutieltä Suupantietä ylittävälle suojatielle, mikä tuli yllätyksenä risteyksen lähellä autoilleelle miehelle. Miehen kuljettama henkilöauto törmäsi pyöräilijään. Paikalle hälytettiin poliisipartio sekä ensihoito, joka totesi, että pyöräilijä ei saanut näkyviä vammoja törmäyksestä.

Päihteillä ei ollut osuutta tapahtuneessa.

Pyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

”Hän ajoi suojatielle, vaikka lain mukaan hänellä ei olisi siihen mahdollisuuttakaan. Tutkinnan edetessä katsotaan, mikä tässä on järkevä ja kohtuullinen seuraus”, Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Panu Rautio toteaa.