Pirkkalalainen Harri Vuorenpää hakee perussuomalaisten puoluesihteeriksi

Puoluekokokous tekee valintoja ensi elokuussa.

PIRKKALALAINEN Harri Vuorenpää hakee perussuomalaisten puoluesihteeriksi. Kuvassa Vuorenpää (oik.) Pirkkalan valtuuston kokouksessa.

PERUSSUOMALAISTEN Pirkanmaan piirin puheenjohtajana ja useamman vuoden puolueen hallituksessa toiminut Harri Vuorenpää hakee puoluesihteeriksi Perussuomalaisten puoluekokouksessa ensi elokuussa.

”Olen nähnyt puolueen toiminnan melko monelta kantilta ja useasta eri näkökulmasta. Johtoajatuksena itsellä puoluesihteerinä olisi koko organisaation vieminen tehokkaampaan ja ammattimaisempaan suuntaan”, Vuorenpää sanoo.

Vuorenpää toimi puoluehallituksen jäsenenä sekä Pirkanmaan piirin puheenjohtajana neljä vuotta vuosina 2018-2021. Puolueaktiivina erilaisissa luottamustehtävissä hän on toiminut vuodesta 2012.

Kotikunnassaan Pirkkalassa Vuorenpää toimii kunnanvaltuuston 1. varapuheenjohtajana sekä Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtajana. Ammatiltaan Vuorenpää on tilitoimistoyrittäjä ja koulutukseltaan tradenomi YAMK.

”Jokaisella Perussuomalaisessa puolueessa rivijäsenestä puheenjohtajaan on oltava selvät sävelet omasta roolistaan, vastuistaan ja velvollisuuksistaan ja mahdollisimman paljon aikaa siihen millä on merkitystä: Perussuomalaisen politiikan edistämiseen kaikilla tasoilla kunnista ministeriöihin”, toteaa Vuorenpää.