Oppilaskunnan puheenjohtaja leikkasi avajaisnauhan, kun Kirkonkylän uusi koulu otti oppilaat tänään huomaansa – avoimet ovet luvassa toukokuussa

Eskarilaisilla ja ekaluokkalaisilla ei ole aiemmin ollut omaa liikuntasalia.

KIRKONKYLÄN koululaiset jatkoivat talviloman jälkeistä lukukautta uudessa koulurakennuksessa.

KIRKONKYLÄN koululla elettiin maanantaiaamuna hetkiä, joita harva oppilas tai edes opettaja pääsee kokemaan. Palattuaan talviloman vietosta he pääsivät jättämään vuosien mittaiset opiskelut parakkikoulussa taakseen ja jatkamaan lukukauttaan uusitussa koulurakennuksessa, jonka remontin ja laajentamisen edistymistä he ovat saaneet vierestä seurata.

Avajaiset pidettiin aamuyhdeksältä. Oppilaat ja opettajat kokoontuivat pihalle kuulemaan kuudesluokkalaista Mea Packalènia, joka oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana toivotti kaikki tervetulleiksi uuden koulun avajaisiin.

”Voin varmasti puhua kaikkien oppilaiden puolesta, että tätä on jo odotettu. Jotkut voisivat jopa sanoa, että kylläpä on kestänyt. Tiedän, että monet oppilaat haluavat päästä näkemään tämän uuden koulun kokonaan, joten enpä tässä mitään pitkiä puheita pidä”, Packalèn tiivisti julistaessaan uuden koulun avatuksi.

OPPILASKUNNAN hallituksen puheenjohtaja Mea Packalèn leikkasi avajaisnauhan.

Koulutyö uusissa puitteissa alkoi tutustumalla taloon ja opettelemalla kulkureittejä. Puolen päivän jälkeen ohjelmassa oli yhteinen kokoontuminen upouudessa liikuntasalissa. Monet oppilaat ovat odottaneet sen valmistumista.

”Tämä tila on eskareille ja ekaluokkalaisille ensimmäinen koulun liikuntasali ylipäänsä”, rehtori Marjaana Tammi kertoo.

OPPILAAT vaihtoivat kuulumisia ensimmäisenä koulupäivänä talviloman jälkeen.

MYÖS MUUT pääsevät tutustumaan uusiin tiloihin. Kirkonkylän koululla pidetään avoimet ovet 19. toukokuuta. Aamupäivä on huoltajien vierailuja varten ja iltapäivällä koulu on avoinna kaikille. Viralliset vihkiäiset kutsuvieraille pidetään toukokuun lopulla.