Kuljettaja seurasi autonsa kolhijaa ja käräytti tämän rattijuopumuksesta Pirkkalassa

Kolhija on myös ajokiellossa.

AJONEUVOYHDISTELMÄ kolhaisi autoa Pirkkalan Bauhausin parkissa eilen sunnuntaina kello 13 aikaan. Yhdistelmän ja kolhitun auton kuljettajat vaihtoivat pari sanaa törmäyksen takia. Ruhjotun auton kuljettaja päätteli, että yhdistelmän kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä.

Kun ajoneuvoyhdistelmä poistui parkkipaikalta, kolhitun auton kuljettaja lähti seuraamaan yhdistelmän menoa ja soitti hätäkeskukseen.

Poliisi torppasi yhdistelmän matkan Läntisellä ohitustiellä. Ilmeni, että yhdistelmän kuski on ajokiellossa. Hän puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat, 1,03 milligrammaa litrassa uloshengitysilmaa.

Yhdistelmän kuljettajaa epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.