Pidä silmäsi auki, kun Pereensaaressa ulkoilet – kaivinkonetyöt alkaneet tänään

KAIVINKONETYÖT ovat alkaneet tänään Pereensaaressa. Ulkoilijoiden suosimalla alueella kulkua ei kuitenkaan ole töiden vuoksi rajattu. Kuva: Pirkkalan kunta.

PEREENSAAREN puiston alueella tehdään kaivinkonetöitä. Työn alla tästä päivästä alkaen on viimeisen puistokäytävän osuuden rakentaminen peltoalueen itäisellä reunalla. Samalla asennetaan myös valaistuskalusteita ja -rakenteita.

Pirkkalan kunta tiedottaa, että ulkoilijoiden kulkua saaressa ei ole rajoitettu töiden vuoksi, mutta töiden eteneminen on hyvä huomioida alueella liikkuessa.

PEREENSAAREN puiston työt ovat kunnan osalta edenneet suunnitellusti. Alueen kulkuväylät sekä vesihuolto on rakennettu jo viime keväänä. Kuntoilupaikan rakentaminen alkaa kuluvan talven jälkeen.

PEREENSAAREEN tulee kaikille kuntalaisille yhteinen, luonnonmukainen ja monipuolisia toimintoja sisältävä vapaa-ajanviettopaikka. Saareen on suunnitteilla muun muassa viljelypalstoja, kävely- ja pyöräilyreittejä, peli- ja kuntoilualue, nuotiopaikka ja myöhemmin suunniteltava venesatama. Saaren rantoja kiertävä metsä ja muitakin alueita on tarkoitus säilyttää luonnonmukaisina.