Auto syttyi tuleen Pirkkalan Suupantorilla perjantaina – Palo levisi myös viereiseen autoon, savua tuli läheiseen liikehuoneistoon asti

Parkkeerattu auto paloi ilmiliekeissä.

KAKSI autoa kärsi palovahinkoja Suupantorilla. Palo levisi etummaisesta autosta taaempaan. Kuvassa autot sammutuksen jälkeen.

AUTO syttyi palamaan Pirkkalan Suupantorilla perjantaina iltapäivällä.

Torin parkkipaikalle Salen edustalle pysäköity henkilöauto syttyi ilmiliekkeihin toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Palo pääsi leviämään myös viereen parkkeerattuun autoon. Ensiksi mainittu auto vaurioitui palossa pahasti, ja myös toinen kärsi palossa vahinkoja.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Aku Pietilä kertoo, että palosta ei aiheutunut vaaraa ihmisille tai ympäröiville rakennuksille.

Pelastuslaitos sai tilanteesta hälytyksen hieman kello 16:n jälkeen perjantaina, ja paloa sammuttamaan saapui kaksi pelastuslaitoksen yksikköä.

”Palon syttymissyystä meillä ei ole mitään arvauksia, eikä asiaa myöskään tutkita pelastuslaitoksen toimesta tarkemmin”, Pietilä sanoo.

SYTTYNEEN auton peräpää vahingoittui etupäätä enemmän.

PALOSTA levisi savua ainakin yhteen viereisen Suupantori 4:n kiinteistön liikehuoneistoista.

Rakennuksessa kultasepänliikettä pitävä Pirkko Lund kertoi perjantaina, että palosta tullut savu oli kantautunut hänen liikkeeseensä.

”Luulin ensin, että onko omassa liikkeessäni syttynyt palo”, Lund sanoi.

Hän ehti ulos näkemään, kun paloa sammutettiin.

”Näytti siltä, että palo olisi lähtenyt liikkeelle auton peräpäästä. Vielä ihan lopussa auton alla näkyi liekkejä.”

Savua oli tullut sisään kultasepänliikkeeseen sen verran, että Lundin piti tuulettaa tila.