Suuri hyvinvointialueiden uudistus tulee vuodenvaihteessa – huomenna voit kysyä johtajilta, miten se vaikuttaa palveluihisi

Hyvinvointialue järjestää kolme kyselyiltaa verkossa, ensimmäinen on torstaina.

HYVINVOINTIALUEET aloittavat toimintansa vuoden alussa. Silloin myös Pirkkalan terveyskeskuksen palvelut siirtyvät kunnalta valtion hoidettavaksi. Hyvinvointialueen verkkoinfotilaisuuksissa saa uusinta tietoa, missä mennään. Siellä voi kysellä, jos jokin erityinen on mielen päällä.

PIRKANMAAN hyvinvointialue järjestää alueen asukkaille vuoden lopussa kolme infotilaisuutta, joiden on tarkoitus antaa pirkanmaalaisille mahdollisuus kysyä hyvinvointialueeseen liittyvistä asioista.

Kysymyksiä voi esittää etukäteen verkkolomakkeen kautta tai kirjallisesti tilaisuuden aikana. Mietityttääkö vaikkapa se, mikä on Pirkkalan terveyskeskuksen kohtalo?

Torstaina 27.10. klo 17–18 teemat ovat koko hyvinvointialueen valmistelun tilanne, sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut.

Tilaisuudessa ovat paikalla hyvinvointialuejohtaja Marina Erhola, sosiaali- ja terveysjohtaja Taru Kuosmanen sekä pelastusjohtaja Mika Kontio. Seuraa tilaisuutta tämän linkin kautta.

Torstaina 24.11. klo 17–18 teemat ovat lasten, nuorten ja perheiden palvelut sekä ikäihmisten ja vammaisten palvelut.

Torstaina 1.12. klo 17–18 käsitellään avopalveluita ja sairaalapalveluita.

Kysymyksiä voi esittää etukäteen verkkolomakkeen kautta tai tilaisuuden aikana.

Tilaisuuksiin ei ole mahdollisuutta osallistua paikan päällä. Asukasinfot tallennetaan ja tekstitetyt tallenteet tulevat katsottavaksi hyvinvointialueen verkkosivuille.