Lentopallo kiinnosti Nuolialassa – Pirkkain naisten avauspeliä katseli lohkon ennätysyleisö ja kahviossa kävi kuhina

Pirkat koki tappion - uutta matoa koukkuun kotisalissa reilun viikon kuluttua.

PIRKKALAN Pirkkain tälle kaudelle perustettu joukkue naisten lentopallon 2-sarjaan hävisi toisenkin ottelunsa.

Joukkue sai tililleen kuitenkin erävoiton ottelun Oriveden Ponnistuksen alaisuudessa pelannutta Oriveden lukiota vastaan päätyttyä 1-3 sunnuntaina Nuolialan koululla.

PIRKKAIN passari Daniela Kankaanpää pelasi hyvän ottelun, vaikka joukkueen avauspeli lentopallon II-sarjassa päättyikin tappioon.

”Avauserässä syöttö toimi, mutta sen jälkeen Orivesi sai vastaanoton kuntoon ja sitä kautta hyökkäysvoimaisen joukkueen tehot verkolla olivat meille liikaa. Emme saaneet juuri lainkaan torjuntapisteitä ja pitkät pallorallitkin kääntyivät heille lähes järjestään. Yksi erävoitto tuntui riittävän pelaajille”, sanoi valmentaja Mari Merelä.

Historiallisen ensimmäisen kotipisteen löi hakkuri Sanni Aaltonen. Hän oli joukkueen tehokkain 12 pisteellä.

Muut aloituskokoonpanon pelaajat olivat passari Daniela Kankaanpää (4 pistettä), keskipelaajat Liisa Kemppainen (8) ja Eveliina Peltola (2) sekä yleispelaajat Maiju Hautanen (7) ja Sonja Pöyry (2). Liberona pelasi Anna Katajamäki. Peliaikaa saivat myös Elviira (2) ja Helmiina Rintalahti sekä Khanittha Srichomchuen.

KANKAANPÄÄ oli avauserän sankareita syötettyään kaksi ässää ratkaisuhetkillä ja erä alkoi 9-2-johdolla. Toinen erä oli alusta alkaen heikko, mutta kolmas erä oli tasoissa vielä tilanteessa 12-12.

Yhdestä asiasta Nuolialassa saatettiin kuitenkin iloita. Katsojia oli kierroksen paras luku 60 ja kauppa kävi hyvin kahviossa. Lentopallon uusi tuleminen Pirkkalaan kiinnosti hyvin ottaen huomioon, että kyse ei ollut yläsarjan pelistä.

Pirkat kohtaa seuraavaksi LP Kangasalan 2-joukkueen sunnuntaina 23. lokakuuta, myös klo 15 Nuolialassa.