Tekstarit: Nimetään Pirkkalan lentoasema Martti Ahtisaaren mukaan

Tekstaripalstalla muistellaan korona-aikaa ja presidentti Martti Ahtisaarta sekä puhutaan työllistymisen vaikeudesta.

KAIKKI muistamme pahimman korona-ajan. Sen rajoitukset ja pelottavuuden. Huoli itsestä ja läheisistä oli yhteinen. Noudatimme rajoituksia ja suosituksia, otimme rokotukset, ettei tauti pääsisi leviämään. Kaikkia nämä toimet eivät valitettavasti pelastaneet. Mutta olemmeko oppineet mitään? Edelleen itsellä, perheessä, läheisillä ympärillä voi olla tilanne, jolloin pienikin tartunta mistä tahansa taudista voi olla kohtalokas. Onko siis taas aika miettiä olenko itse, lapseni, läheiseni siinä kunnossa, että voi lähteä kotoa töihin, kouluun, päiväkotiin. Vaikka itse olisi vahva, kaikki eivät sitä ole. Yhdessä terveinä

PUHEET työuran pidentämisestä ovat vain poliitikkojen haaveunia. Jos olet jo pitkän työuran tehnyt, mutta et eläkkeellä, niin työpaikkaa on turha hakea. Olen itse, ja tiedän monia muita, jotka ovat lähettäneet satoja työhakemuksia, tuloksetta. Jos saat vastauksen, niin se on ”valitettavasti et ole jatkoon päässeiden joukossa”. Ja näistä sitten rangaistaan työttömiä. Työttämän syyhän se on, jos ei työnantaja ota töihin, vaan ottaa nuoremman ja halvemman. Itsellänikin on pitkä ja laaja kansainvälinen työkokemus ja hyvä koulutus, mutta ei töitä. Motivaatiota töihin olisi vaikka muille jakaa, mutta ei. Jos jollakin on sopivia työtar­jouksia, niin tänne vaan. Työtön työnhakija

KATSELEN presidentti Martti Ahtisaaren hautajaisia. Siinä pohdittiin Helsinki-Vantaan lentoasema nimeämistä Ahtisaaren mukaan. Eli sitä ei ole vielä tehty. Ehdotan, että Tampere-Pirkkala olisi, ennen kuin hesalaiset sen tekee, Martti Ahtisaaren lentoasema. Itse äänestin Ahtisaarta, niinkuin monet muutkin, jotka pääsivät ensimmäistä kertaa suoralla kansan äänellä valitsemaan presidentin. Kyllä kansa tietää

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.