PJK palkitsi parhaitaan – hienosti menestyneet 12-vuotiaat tytöt Vuoden joukkue: ”Näyttävät nuoremmille tytöille esimerkkiä määrätietoisella harjoittelulla”

PJK:n päättäjäisissä palkittiin kauden ahkeroijia ja menestyjiä satapäisen seuraväen edessä.

PJK vietti päättäjäisiään vapaaaikakeskuksella 29. lokakuuta liki 400 osallistujan voimin.

PJK:ssa on jalkapallossa 594 lisenssipelaajaa ja noin 200 futsalin lisenssipelaajaa. Menestystäkin vuoden aikana on tullut molemmissa lajeissa.

”Niistä varmasti merkittävämpänä ikämiesten jalkapallossa 40 SM-pronssimitali Helsingistä sekä tietysti viime kauden futsalin 50 SM-pronssi, 45 SM-hopea ja  40 SM-pronssi”, listasi toiminnanjohtaja Jussi Jokilampi.

Vuoden joukkueena palkittu tyttöjen 12-vuotaiden joukkue sijoittui alueliigassa toiseksi ja lunasti paikan etelä-liigan karsintaan. Edellisen kerran näin korkealla tasolla PJK:n joukkueista on pelannut -00 syntyneiden poikien joukkue.

T12-joukkueen tytöt näyttävät PJK:n nuoremmille tytöille esimerkkiä siitä, että määrätietoisen harjoittelun kautta myös vähän pienemmänkin seuran joukkueet voivat menestyä myös kansallisella tasolla!

10-pytyn tytöille pokkasi Juulia Jokilampi. Juulian pelipaikkana on joko maalivahti tai hyökkääjä, molemmissa suoritukset ovat olleet erinomaisia. Juulia on myös pallon kanssa taitava, josta osoituksena joukkueen tekniikkakisojen voitto kuluneelta syksyltä. 

Pojista 10-pytyn sai Sasu Naulo. Sasu tykkää ennen kaikkea pelata ja nauttii suuresti maalien tekemisestä. Sasulla on ollut painava laukaus jo pienestä asti, mutta iän myötä muutkin taidot ovat alkaneet kehittyä vuosien varrella. Sasulla on todella kova innostus jalkapalloon ja futsaliin ollut aina ja on tälläkin hetkellä. 

VASTUUNKANTAJIA palkittiin neljä. Heistä Olli-Pekka Toikkonen on T7-8 joukkueen valmentaja, joka on hoitanut tehtävänsä erinomaisesti ja saanut muutkin vanhemmat sitoutettua toimintaan hienosti.

Mikko Lehtiniemi on P13 joukkueen valmentaja. Hänen aktiivisuudellaan saatiin joukkue pysymään kasassa ja kehitettyä toimintaa eteenpäin.

P10/P11 joukkueenjohtaja Ilkka Mattila on uurastanut kovasti suuren pelaajamäärän joukkueen eteen ja hoitanut myös joukkueen varainhankintaa mallikkaasti.

Lauri Ripatti on toiminut monta vuotta 09-syntyneiden poikien joukkueessa lähes kaikissa tehtävissä. Lauri tuo joukkueeseen iloa ja positiivista tekemistä omalla hienolla asenteellaan.

SEURAN viirin pitkäaikaisesta ja menestyksekkäästä työstä seuran eteen sai Antti Hiljanen. Hän on P15 ja P17-joukkueiden valmentaja, sekä T7-8 joukkueen joukkueenjohtaja. Antti on tehnyt pitkään ansiokkaasti töitä PJK:n värien eteen, ja menneellä kaudella teki myös määrätietoisesti töitä nuorten pelaajien saamiseksi PJK:n miesten joukkueiden mukaan.