Pirkat koki avaustappion Suomi-sarjassa – Sastamolo iski neljästi

PIRKAT otti viime lauantaina Rovaniemellä kuudennen voittonsa miesten salibandyn Suomi-sarjan lohko A:ssa, kun Santas United kaatui 6-2.

Pohjoisen kiertueen toinen ottelu sunnuntaina oli sitten Jukka Myllymäen joukkueelle lopulta tappiollinen Torniossa, kun Sastamolo oli parempi maalein 4-3.

”Lauantain 12 tunnin matkustus pohjoiseen ja vain 14 kenttäpelaajan mukanaolo näkyi toisessa ottelussa. Yön vietimme Kemissä. Hallitsimme pelillisesti Torniossakin, mutta Sastamolo oli levännyt ja piti vauhtia”, Myllymäki tiivisti.

Tomas Laitinen teki Rovaniemellä kolme maalia ja Torniossakin yhden. Miska Pöysäri teki Sastamoloa vastaan kaksi maalia. Hän jäi kuitenkin ilman Rovaniemellä eli enää ei joukkueessa ole ketään jokaisessa ottelussa maalin tehnyttä pelaajaa.

Seuraava kotiottelu on 11. marraskuuta SB Vaasaa vastaan.