Alaikäinen kuljettaja ajoi traktorimönkijällä humalassa Partolan kauppakeskusalueella

ALAIKÄISEN kuljettajan epäillään ajaneen päihtyneenä traktorimönkijällä Pirkkalan Partolan kauppakeskusalueella viime lauantaina. Poliisipartio pysäytti nuoren miehen Kenkätiellä hieman ennen puoltayötä.

Puhallutuksessa nuorella todettiin olevan 0,22 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Marko Peltonen toteaa yleisellä tasolla, että kun rikoksesta epäillään alle 18-vuotiasta henkilöä, tapauksista tehdään aina lastensuojeluilmoitus.

”Lastensuojelu tekee sitten tarvittavat toimet. Lisäksi jos esitutkinnassa on mukana alle 18-vuotias henkilö, siihen on omat säännöksensä. Tutkinnassa täytyy olla epäillyn osalta mukana esimerkiksi huoltajat ja sosiaalipuoli”, Peltonen sanoo.