Tekstarit: Suupan apteekissa on yksi puute

Iltojen pimeneminen, ratikka ja apteekissa asioiminen puhuttavat tekstaripalstalla.

VOIKO olla oikeasti mahdollista, että täällä Suomessa pitää oikein muistuttaa jopa aikuisia ihmisiä käyttämään heijastimia ja valoja, kun kulkee liikenteessä pimeällä? Tänäänkin 11.9. ennen kello viittä meni pyöräilijä ilman etu- ja takavaloa ja oli pukeutunut melkein kokomustaan. Kyllä pitäisi jo ala-asteen 4.-luokkalaisen ja siitä vanhempien osata ja tajuta, että miten kuuluu liikkua liikenteessä. Ne valot ja heijastimet eivät ole pelkästään itse käyttäjän turvaksi vaan kaikkien turvaksi! Lukija

MUUTEN niin asiakasystävällinen apteekki Suupalla on sisustamisvaiheessa jätetty vajaaksi. Suurin osa asiakkaista on iäkkäitä ihmisiä, jotka eivät kanna mukanaan kännykkää tai eivät jaksa kaivaa sitä laukun- tai taskunpohjalta kun on paljon tavaraa ja touhua muutenkin. Suupan ainoa kello ei apteekin ovelle näy. Hankkikaa apteekkinne seinälle kello ennen kuin kannan rahani toiseen apteekkiin. Asiakas

NIMIMERKILLE Pyöräilijä. Minulta myös on viety polkupyörästä etuvalaisin. Siitä on nelisen vuotta aikaa ja se tapahtui Ratinassa, alikulun pyöräparkissa. Tiedä sitten oliko sama vai muuten vaan samanhenkinen kaveri asialla molemmissa tapauksissa? Kaikki viedään mikä irti lähtee

NÄYTTÄÄ vahvasti siltä, että ratikkalinjan rakentaminen Pirkkalaan siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Hankkeen hinta kallistuu korkojen noustessa, eikä rahaa tehdä tyhjästä. Säijän äijä

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.