Tekstarit: Muovipleksi kestäisi ärripurripaineet, jolloin takominen ei jaksaisi kauaa kiinnostaa

Vaaput katosivat venerannasta Haikassa.

ONKO Naistenmatkantien bussipysäkkien lasittaminen järkevää? Komeaa, mutta kuntalaisille kallista. Saman katoksen lasit on isketty viikonloppuöinä säpäleiksi jo useamman kerran. Jos ärrimurripaineet puretaan katoksen laseihin, eikö kannattaisi korvata kalliit lasit muoviplekseillä? Niiden takominen ei kauaa jaksa kiinnostaa. Lukija

PEREENTIE on väliltä Pirjolantie – Loukonlahdentie tosi turvaton kevyelle liikenteelle. Tämä osuus tulisi muuttaa yksisuuntaiseksi ja vapautuvalle kaistalle rakentaa kevyenliikenteenväylä. Härmälässä on jo tehty toimenpiteitä alueen läpikulkuliikenteen vähentämiseksi. Säijän äijä

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.