Riitta Kuismanen sai jatkopestin kristillisdemokraattien puoluevaltuuston puheenjohtajana

RIITTA Kuismanen (kd.) jatkaa puolueensa puoluevaltuuston puheenjohtajana. Hänet valittiin jatkamaan viime viikonloppuna Joensuussa. Taustalla Annika Lyytikäinen.

PIRKKALAN kunnanvaltuutettu Riitta Kuismanen (kd.) on valittu uudelleen kristillisdemokraattien puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Viime viikonloppuna Joensuussa pidetyssä puoluekokouksessa Kuismanen voitti äänestyksessä selvästi muut ehdokkaat jo ensimmäisellä kierroksella.

Kuismanen on toiminut puolueessa myös piirin puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä ja naisjärjestössä sekä lukuisissa työryhmissä työstämässä puolueen ohjelmia. Hallitusneuvottelijana hän toimi sote-palveluissa.

Kuismanen on ammatiltaan sote-alan opettaja ja sosiaalipsykologi. Hän on myös Pirkanmaan aluevaltuutettu.