Hopealinjat järjestää kaksi risteilyä Pirkkalan Rantaniitystä tänä syksynä – Pyhäjärven maisemiin voi tutustua Rajasalmea ja Nokiaa myöten

Uusi laituri saa kasteensa 9. syyskuuta.

PIRKKALAN rannasta pääsee pitkän tauon jälkeen risteilemään Pyhäjärvelle. Risteilyjä tehdään kuvan M/S Tammerkoski -aluksella, joka kulkee kesäisin Viikinsaareen. Pirkkalan uuden laivalaiturin avajaisia vietetään 9. syyskuuta aluksen saapuessa Rantaniittyyn.

HOPEALINJAT järjestää syyskuussa kaksi risteilyä Pirkkalan Rantaniitystä.

”Rantaniityn puistoon rakennetun uuden laiturin ansiosta Hopealinjat voi nyt pysähtyä myös Pirkkalassa. Uuden laiturin kunniaksi järjestämme vielä tänä syksynä kaksi risteilyä Tampereelta Rantaniittyyn ja aina Sotkanvirralle asti. Tervetuloa juhlimaan laivaliikenteen paluuta Pirkkalaan”, toteaa Hopealinjojen markkinointijohtaja Niko Airaksinen.

Ensimmäinen risteily ja risteilyreitin ja uuden laiturin avajaiset pidetään lauantaina 9. syyskuuta. Risteilyjen liput tulevat myyntiin Hopealinjojen verkkokauppaan alkuviikosta. Hopealinjat risteilee laiturista myös lauantaina 16. syyskuuta.

Hopealinjojen viime kevään uudistettu M/S Tammerkoski lähtee Tampereen Laukontorilta kohti Rantaniittyä kello 16, joten risteily on mahdollista aloittaa myös Tampereelta. M/S Tammerkoski risteilee kesäisin Viikinsaareen, mutta nyt avautuu tilaisuus tutustua laivaan pidemmällä risteilyllä.

Rantaniitystä laiva lähtee klo 17 ja risteilee Pyhäjärvellä noin kaksi tuntia. Risteilyllä alitetaan Rajasalmen silta ja katsellaan Pitkäniemen sairaalarakennuksia järveltä käsin, ohitetaan Scandic Eden ja jatketaan kohti Sotkanvirran kapeikoita Nokialla.

Risteilyllä on mahdollisuus nauttia ateria noutopöydästä. Laiva lähtee Rantaniitystä edelleen kohti Laukontoria 19.15 ja saapuu Laukontorille kello 20.