Kiinteistövälitysyritys lahjoittaa jokaisesta asuntokaupastaan 20 euroa Tays:n lapsipotilaille

TAYS:n lapsipotilaat saavat tulevana kalenterivuonna Lastenklinikoiden Kummien kautta varoja, joita kiinteistövälitysyritys OP Koti Pirkanmaa on aiemmin käyttänyt asuntokauppalahjoihin.

OP Koti Pirkanmaa ja Lastenklinikoiden Kummit ry ovat aloittaneet yhteistyön, jossa jokaisesta OP Koti Pirkanmaan avustuksella toteutuneesta asuntokaupasta OP Koti Pirkanmaa lahjoittaa 20 euroa Kummien työn tukemiseen. Summa korvaa perinteiset asuntokauppalahjat.

Lahjoitusvarat ohjataan Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Lahjoitusten rima on asetettu tulevan kalenterivuoden osalta 20 000 euroon. OP Koti Pirkanmaan toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo tiedotteessa, että tavoite on täysin realistinen siksi, koska asuntokauppa näyttää piristymisen merkkejä.

LASTENKLINIKOIDEN Kummit ry:n kummituen piirissä on viisi yliopistollista lastensairaalaa. Tuki ohjataan Kummien ohjelmien kautta laitehankintoihin, innovaatiohankkeisiin sekä lastentautien tutkimukseen. Kummien työn ytimessä on lisäksi pienten potilaiden viihtyvyyden parantaminen sairaaloissa sekä lasten ja nuorten mielenterveystyö.