Haparoivasti edennyt henkilöauto kävi useasti pientareen puolella ohitustiellä ja osui melkein liikenteenjakajaan

EPÄVAKAASTI etenevä henkilöauto kiinnitti poliisin moottoripyöräpartion huomion tiistaina 15.8. hieman ennen kello 13 läntisellä ohitustiellä.

Auto ohjautui pientareen puolelle muutamia kertoja. Sen nopeus vaihteli myös huomattavasti ja auto teki yllättäviä kaistanvaihtoja ilman suuntamerkkejä. Partio mittasi autolle enimmillään 144 kilometrin tuntinopeuden. Auto oli vähällä törmätä myös liikenteenjakajaan Pirkkalan ABC-huoltoasemalle käännyttäessä.

Partio pysäytti auton. Kuljettajana oli nuori mies, joka ilmeni olevan ajokiellossa aiempien rikostensa vuoksi. Kuljettaja puhalsi nollat, mutta huumepikatesti osoitti positiivisen tuloksen huumausaineille.

Kuljettajalla ei ollut mukanaan matkustajia.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineiden käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.