Tekstarit: Saako kalastajavaari uistimensa takaisin? Entä miksei noita päriseviä korttelinherättäjiä muuteta sähköisiksi?

Vaaput katosivat venerannasta Haikassa.

HEI sinä, joka ”lainasit” vaarin vaaput venerannasta Haikassa, voisitko palauttaa takaisin samaan paikkaan!, toivoo Kalastaja Vaari

NUO kaikki mopot ja moottoripyörät olisi pitänyt ensimmäisenä muuttaa sähkökäyttöisiksi, niin ei olisi niin valtavasti sitä melua ja pauketta, joka häiritsee. Hieman helpottaa, kun nuo korttelinherättäjät työnnetään kohta talveksi telakalle. Mutta ensi keväänä on taas sama edessä. Kyllä sen täällä Härmälässäkin huomaa. Hyvä, ettei vitriini kaadu, kun joku käynnistää lähistöllä tuhatkuutioisen moottoripyöränsä. Ja kun lauma mopopoikia menee ohi alle sadan metrin päästä, niin melu peittää alleen kaikki muut äänet. Korvat soi.

Lähetä tekstiviesti, Whatsapp-viesti tai kuva Pirkkalaisen yleisönosastolle numeroon 0400 991513. Hinta on normaali operaattorisi taksa. Toimitus valitsee ja käsittelee julkaistavat viestit.