Akrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua – koko perhe voi sirkustella yhdessä syksyllä

Perhesirkusryhmien ohjaajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattilaiset.

SYKSYLLÄ perheillä on mahdollisuus osallistua perhesirkusryhmään Pirkkalassa. Perhesirkuksessa vanhempi pääsee liikkumaan yhdessä lapsen kanssa.

Lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki sisältää muun muassa akrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua. Se kehittää lapsen ja aikuisen koordinaatiota, kehonhallintaa ja keskinäistä vuorovaikutusta. Mukaan voi tulla koko perhe neljän kuukauden ikäisestä vauvasta alkaen, kunta kertoo tiedotteessa.

Ohjaajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattilaiset sirkusohjaajat, joilla on vuosien kokemus sirkuksen ohjaamisesta niin lapsille kuin aikuisillekin.

Osallistuminen on perheille maksutonta. Ryhmiä on tarjolla kaksi, eri ajankohtina. Kumpikin ryhmä kokoontuu neljänä peräkkäisenä lauantaina Vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa.

Perhe voi osallistua vain yhteen ryhmään syksyn aikana, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee mukaan.
Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa maanantaina 14.8. klo 10.30.

Ryhmät järjestää Sorin sirkus yhteistyössä Pirkkalan kunnan kanssa. Tapahtuma on osa Operaatio Pirkanmaan ohjelmistoa. Operaatio Pirkanmaa on kulttuuripääkaupunkihaun jatkohanke 2022–2024.

Perhesirkusryhmät

Ryhmä 1: lauantaisin 16.9-7.10. kello 15-15.45 yhteensä neljä kertaa Vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa (Urheilutie 10).

Ryhmä 2: yhteensä neljä kertaa lauantaisin 11.11.-2.12. kello 15-15.45 Vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa (Urheilutie 10)

Ryhmiin ilmoittaudutaan lomakkeella, joiden linkit lisätään Pirkkalan kunnan sivuille. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 14.8. klo 10.30.