Pirkkalalainen missikisaaja Alisa Ala-Salomäki palkittiin yhteishengen nostattamisesta

Miss Pluskoot -kisan finaali pidettiin lauantaina Jyväskylässä.

ALISA ALA-SALOMÄKI kilpaili missikisassa numerolla 8. Kuva: Emmi Ruotanen

PIRKKALALAINEN Alisa Ala-Salomäki sai tunnustuksen kilpailijajoukon yhteishengen edistämisestä lauantaina Miss Pluskoot Suomi -kisassa.

Missikisan voittajaksi valittiin kymmenen finalistin joukosta outokumpulainen Taija Mustonen. Plusmalli Lea Mansikkaviidan järjestämän kilpailun finaali pidettiin lauantaina Jyväskylässä Forum-kauppakeskuksessa.

VOITTAJAN ja perintöprinsessojen lisäksi kilpailussa palkittiin yleisön suosikki ja ehdokasjoukon sisäistä yhteishenkeä edistänyt kilpailija. Pääpalkinnoista päätti tuomaristo, mutta yhteishengen nostattajaksi valitun Ala-Salomäen äänestivät joukostaan kilpailijat itse.

Ala-Salomäki kertoo olevansa tunnustuksesta yllättynyt ja onnellinen.

”Parasta oli, kun jälkeenpäin tuomaristo kertoi yhdessä äänestyksen perustelussa lukeneen, että ’jokaisella pitäisi olla elämässään yksi Alisa!’ Lämmitti sydäntä, että minusta aidosti tykätään”, Ala-Salomäki sanoo.

FINAALIA edeltäneistä tunnelmistaan ja missikisan tuomista opeista Ala-Salomäki kertoi Pirkkalaisen haastattelussa viime viikolla. Lisäksi Ala-Salomäki on yleisölle tuttu Lego Masters Suomi -tv-kilpailun toiselta tuotantokaudelta.