Pirkkalan koulukuljetuksille valittiin järjestäjät

Tarjouskilpailuun tuli määräaikaan mennessä kuusi tarjousta.

PIRKKALAN kunta hankkii koulukuljetukset seuraavaksi kolmeksi vuodeksi Farands Co oy:ltä ja Ylitalo-yhtiöt oy:ltä. Yhtiöt saavat koulukuljetukset hoidettavakseen elokuusta 2023 heinäkuuhun 2026.

Hankinnasta päätti sivistyslautakunta kokouksessaan toukokuussa. Koulukuljetuksista järjestettiin kunnan toimeksiannosta tarjouskilpailu, johon tuli määräaikaan mennessä kuusi tarjousta. Niistä valittujen yhtiöiden tarjoukset olivat edullisimmat.

Farand Co hoitaa Pirkkalan koulukuljetuskokonaisuuden ja Ylitalo-yhtiöt kilometriperusteisen auton. Kilometriperusteisella autolla tarkoitetaan esimerkiksi tapaturman vuoksi määräaikaiseen koulukuljetukseen oikeutettujen oppilaiden satunnaisia kuljetuksia.