Veskassa voi karkeloida kesästä alkaen, kun tanssistudio avaa uuden tilansa kauppakeskukseen

Hyvinvointiliikunta- ja tanssistudio Tanssittava avaa uuden harrastetilan kauppakeskus Veskassa. Kuvassa Tanssittavan rehtori Niina Manninen ja Hyveen toimitusjohtaja Jussi Kurjenmäki.

PIRKKALALAINEN hyvinvointiliikunta- ja tanssistudio Tanssittava avaa uuden harrastetilan kauppakeskus Veskassa kesällä. Tanssittavan uusi studio sijaitsee Hyve -liikuntakeskuksen yhteydessä, Veskan toisessa kerroksessa.

’’Pystymme tarjoamaan oppilaillemme pukeutumistilat, lämmittelymahdollisuudet, liikuntavälineet sekä salin peileineen. Sellaiset puitteet, joihin on ilo tulla ja joissa on mielekästä ja turvallista harrastaa”, kertovat Tanssittavan rehtori Niina Manninen ja toimitusjohtaja Eveliina Kiukkonen tiedotteessa.

Tanssittava on toiminut Pirkkalassa useamman vuoden. Aiemmin tunteja on pidetty kunnan tiloissa, kouluilla ja päiväkodeissa. Nykyään toimintaa on myös Tampereen puolella Härmälänrannassa, Kunto Norlandia päiväkodilla.

“Molemmat toimipaikkamme mahdollistavat lapsen ja aikuisen harrastamisen samaan aikaan: Härmälänrannassa järjestämme tunteja lapsille ja aikuisille yhtäaikaa vierekkäisissä tiloissa, ja Veskassa aikuiset pääsevät kätevästi kuntosalille tai Hyveen terveyspalveluihin lapsen harrastuksen ajaksi.’’

Tanssittava on järjestänyt jo kahden lukuvuoden ajan maksuttomia tanssitunteja Pirkkalan kouluilla, ja tanssiharrastus on tällä tavoin mahdollistunut yli sadalle oppilaalle koulupäivän yhteydessä. Toiminta on osa Harrastamisen Suomen malli -hanketta. Lisäksi pirkkalalaisille tuttua on Tanssittavan kesäkuun puistotanssitunnit, joita järjestetään tänä kesänä jo neljättä kertaa.

Tavoitteellisesti harrastavilla Tanssittavan oppilailla on mahdollisuus hakea kausittain koottavaan kisaryhmään, jonka tanssijat ovat menestyneet valtakunnallisissa kisoissa. Tänä lukuvuonna oppilaat ovat kisanneet soolo- ja duo-teoksilla muun muassa Helsingissä, Turussa ja Mäntyharjulla.