Pirkat avasi voittotilinsä pesiksen suomensarjassa – ketsuppipullo aukesi toisella jaksolla iloisesti

Stina Parantainen jälleen paras pirkka - tyhjensi pajatson toisella jaksolla.

PIRKKAIN avauspeli kotikentällä Loukonlahdessa (kuva) päättyi tappioon, mutta pistetili aukesi heti toisessa ottelussa vieraskentällä.

PIRKKALAN Pirkat voitti vieraspelinsä naisten pesäpallon suomensarjan etelälohkossa, kun Espoon Pesis nöyrtyi sunnuntaina kotikentällään. Ottelu päättyi 1-2 (2-0, 0-9, 0-0, 3-4) eli vierasvoitto tuli kotiutuslyöntikilpailussa.

”Avausjakso oli sisäpelissä vaisu, mutta sen jälkeen alkoi sujumaan. Etenkin kotiutuskilpailu oli loistava suoritus. Espoo aloitti ja kotiutti kolme, mikä on jo paljon. Me tarvitsimme vain neljä paria, kaikki onnistuivat”, sanoi pelinjohtaja Matti Suohalme.

Kyseessä oli Pirkkain toinen peli sarjassa. Pirkat vaihtoi avauspeliin verrattuna kaksi pelaajaa. Poisjääneistä Tiia-Maria Leminen on hyvinkin kaksi kuukautta sivussa loukkaantumisen takia. Uusista Oona Mäkinen kotiutti jokerina kaksi etenijää ja Oona Peltomäki onnistui 2-kopparina.

Parhaana palkittiin jälleen Stina Parantainen. Hän tyhjensi pajatson toisen jakson alussa ja tilanne oli sen jälkeen 0-4 kunnarin jälkeen. Pirkat voitti ottelun 3-tilanteet 26-15.

Seuraava ottelu pelataan torstaina Hyvinkäällä. Sen jälkeen joukkueella on liki kahden viikon tauko, Ikaalisten Tarmo saapuu Pirkkalaan 7. kesäkuuta